sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Syksy tulee vääjäämättä

Oi ja voi. Mihin tää aika oikein menee näin kiireesti? Eikö voisi kesä vielä hiukan aikaa jatkua... Tosin tykkään syksystä, ei siinä mitään. Ainoa aika vuodesta, jota inhoan, on se, kun räntää tulee. Oli se sitten syksyllä tai keäällä. Loska on inhottavaa. Tuntuu, että silloin keli on sellainen kolea, luihin ja ytimiin menevää. Mutta, ei mietitä sitä! Onhan tässä vielä aurinkoisia päiviä jäljellä :)

Jotenkin tän blogin päivittäminen on vain jäänyt ja jäänyt, vaikka melkein joka päivä on mielessä että voisin tulla tänne jotain höpisemään. Tuntuu vaan, että kaikki aika menee kaikkeen muuhun :D Esimerkiksi ompelu vie aikaa, varsinkin kun olen niin auttamattoman hidas siinä! Varsinkin kaavojen piirtäminen vie aikaa... Että mie oon hidas!

Mutta joo, kaikkea kivaa on tapahtunut. Tytär oli meillä tuossa 23.-25.8. Meidän PITI mennä kylpylään jonain päivänä, mutta ei sitten päästy. Kun kävimme jääkiekko-peleissä sekä perjantaina että lauantaina. Taas se jääkiekko-kausi alkaa :) Kuvia tuli otettua, mutta nehän on iPadillä enkä niitä nyt jaksa siirtää tälle miniläppärille. iPadillä on surkeaa yrittää päivittää blogia, jos haluaa kuvia lisätä. Hankalaa ja hidasta eikä aina edes toimi se kuvien lisääminen. Menee hermot. Sitten taas digikameralla tulee harvoin otettua kuvia... Pitäis vissiin lisätä kuvailua taas. Mutta joo, oli kiva viikonloppu! Sitten seuraavalla kerralla, kun tytär tulee meille, niin sitten mennään kylpylään!!! Jos ei oo peliä... Tai sitten pitää valita kumpaan mennään. Kylpyläliput on voimassa ens toukokuulle asti, muistaakseni.

Jaa, mitäs muuta. Niin, tänä viikonloppuna, eilen, oli miehen tyttären ripille pääsy. Enpä viitsi niistä sen enempää kirjoittaa. Sanonpa vain ettei juhliin kutsuttu... Pitkä tarina, joten annetaan sen olla. Muutamalle ystävälle siitä kerroinkin facebookin kautta. Kirkossa käytiin ja lahja annettiin. Lyhyestä virsi kaunis, vai miten se meni ;)

Pikkuneiti on muuten oppinut kääntymään masultaan takaisin selälleen ja sillä tavoin vähän jo vaihtelee paikkaa! Ei pysy enää leikkimaton päällä, ei :D Neitosta toki harmittaa, kun ei vielä eteenpäin pääse. Hitsinhitsi! Kiukkuaa välillä ihan urakalla. Noh, pikkuhiljaa.... Vaan on se aika tosiaan mennyt nopeasti. Pikkuneiti on huomenna jo puoli vuotias!!! Hurjaa!!!

Semmoista. Mie yritän vähän useammin käydä täällä kertomassa kuulumisia. Ja jos niitä valokuviakin jossain vaiheessa....

Ei kommentteja: