torstai 18. heinäkuuta 2013

Heinäkuu ja pujo

Kevät ja alkukesä menikin ilman allergia-oireita, mutta nyt iski sitten pujo! Ei kyllä olis tarvinnu ollenkaan :((  Niiskutan nenääni jatkuvasti ja se on ärsyttävää. Allergialääkkeitä en ota, koska imetän ja sen lisäksi luovutan maitoa sairaalaan. Silloin ei saa käyttää lääkkeitä, paitsi särkylääkettä tarvittaessa.

Heinäkuussa ollaan oltu mökillä, mies kävi tyttöjensä kanssa sirkuksessa kun olivat täällä pari viikkoa sitten. Minä en mennyt pikku-neidin kanssa, koska inhoan sitä hajua :( Yleensä joudun ottamaan lääkkeitä allergiaoireisiin etukäteen ja mukaan sirkukseen astmalääkkeen, mitä normaalisti tarvitsen todella harvoin. Joskus nääs käynyt muksujen kanssa sirkuksessa.

Nyt oli omat murut täällä, huomenna lähtevät taas kotiin. Ovat viimeisen yön mummin ja vaarin luona yökylässä. Oli kivaa kun olivat täällä ja mulla on ikävä jo valmiiksi... Toivotaan että elokuussa tulevat taas tänne, viimeistään syyskuussa. Poitsulla on huomenna synttärit ja niitä juhlittiin etukäteen. Kävimme angry birds -puistossa, koska siskoni työsuhde-etuna pääsimme sinne ilmaiseksi sisään. Kiva paikka, mutta ehkä vähän pienemmille tarkoitettu, ainakin se alakerta. Yläkertaa mainostavat yli 10-vuotiaille, mutta siellä kyllä voisi olla enempikin tekemistä vanhemmille muksuille.

No mitäs muuta... Ai juu, viime viikonloppuna oli Lappeenrannan yöt -festari ja siellä oli parhaimman ystävän kanssa, lauantaina, sillä hän oli voittanut 2 lippua sinne! Ja oma perheensä oli Sulkavan souduissa. Oli kivaa, muutama kuva tuli räpsittyä myös.

Sunnuntaina minä, mieheni ja pikku-neiti kävimme Mikkelissä saint michel -raveissa. Sää todellakin suosi ja mie poltin itteni, varsinkin naamasta... Mutta ei siitä puhuta sen enempää :D

Sellaista täällä. Rakas on nyt viimeisessä yövuorossa ja sitten on neljä päivää vapaata. Käydään ainakin mökillä mustikassa ja mie pesän yhden maton. Ens viikolla miehelläni alkaakin pitempi sijaisuus terveyskeskuksen vuodeosastolla :)  Onpahan ainakin säännölliset epäsäännölliset työvuorot. Hoitoalan ihanuus: kolmivuorotyö <3  Siis itse tykkään just siitä, kun on työvuorojen vaihtelevaisuutta ja eniten tykkään yövuoroista. Ne on ihan parasta! Mutta joo, työelämään tuskin palaan 2-3 vuoteen... :)

Kuvia laitan, kun oon seuraavan kerran tietokoneella :)  Jostain syystä en pysty lisäämään tältä ipadiltä kuvia (niin, voitin yhdestä kilpailusta ipadin ja nyt opettelen sen käyttöä!!!)

Ei kommentteja: