keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Kuuma, on kuuma...

Mutta hyvähän se on, että lämpöä riittää :)  Kyllä sitä talvella saa taas palella... Mutta hei, antaa sen talven nyt olla. Nyt on vielä KESÄ!!!

Tässä muutama kuva viime viikolta, kun oltiin mökillä...

Nam! Näitä on tullut poimittua pakkaseen sellaiset 3 litraa, enemmänkin saisi mutta pakastin on jo täynnä!

Mökkitien varrelta...

Joskus yksinkertainen on kaunista ;)


Mökillä oli kyllä mukavaa, kun sai olla ulkona koko päivän! Ja näin myös isän puolen sukulaisiakin, yksi oli Saksasta asti koti-Suomessa lomailemassa. Mukavaa, kerta kaikkiaan...



Pikkuneiti saunassa 19.7. Tämmöinen hämäräkuva ettette pelästy miun kokoa ja näköä :D
Uuh... Kohta koittaa yhteinen loma miehen kanssa! Ihanaa, päästään täysihoitoon kylpylään. Mitäs me ollaan siellä... 6 päivää!!! Jes, ei tartte tehdä itte ruokaa!!! Ei aamupalaa, ei lounasta, ei päivällistä, ei iltapalaa. Ai kun mie nautin <3 Ja pääsen kokeilemaan sitä kahvakuulaa!!! Ja mitäs muita kivoja jumppia siellä olikaan. Mutta tuota kahvakuulaa on pakko päästä kokeilemaan. Miun oikea lapaluun seuta on niin hajalla, että siihen voisi tuo kahvailu auttaa. Jos sais itseään innostumaan niin paljon, että ihan alkaisin kuntoilemaan tässä syksyn pikkuhiljaa hiipiessä tänne. Ainoa hankaluus tietysti tuon neidin hoito. Pikkuneiti on alkanut vierastaa, mummia ei niinkään, mutta vaaria kylläkin! Ja hoitaminen ei kyl onnistu muualla kuin kotona. Mutta sellaista se on, ei tuo kausi (toivottavasti) kauaa kestä.

Koiruuden kanssa käytiin tänään rokotuksilla eläinlääkärissä. Kysyin samalla lonkka-kyynär-silmä-kuvausten hintaa ja ei ollutkaan niin kallista kuin luulin. Kas kun luulin, että maksaa yli 400 euroa, niin onkin "vain" n. 220-240 euroa. Ei paha, pari kolme kuukautta kun säästää, niin raha on koossa. Eikä alle 1½ vuotiasta koiraa kannata kuvauttaa sanoi kasvattaja. Joten tässä on vielä aikaakin.

Mutta sellaista. Mie käyn nyt ihmettelemään taas noita ompelu-juttuja... Kyllä mie joskus opin ja osaan :)

2 kommenttia:

HootHoot kirjoitti...

Yksinkertainen on todella kaunista. Monet ns. rikkaruohot ovat hyvin kauniita.

Oih, kylpyläloma! Olen kateellinen :D Sellainen olisi kyllä luksusta.
Aina ajattelen että "sitten kun voitetaan lotossa/arvassa hyvin niin pistän eteisen ja kylpyhuoneen remppaan ja lähdetään miehen kanssa rempan alta jonnekin lomalle". Ehkä joskus sitten joo :D

Jansku kirjoitti...

Johanna - Hoot Hoot
Niin, kylpyläloma on kyl kiva. Tai mikä tahansa loma missä saa ruuan valmiina eikä tarvitse itse kokata :)

Kyl siekin viel joskus pääset, usko pois!