perjantai 31. toukokuuta 2013

Flunssanpoikanen ja mökillä

Argh, mikä lie kesäflunssa iskenyt muhun :(  Kurkku on todella kipeä, säteilee oikeaan korvaankin mokoma kipu. En pysty kunnolla nielemään, jopa veden/mehun/teen nieleminen sattuu :(  Kaikesta huolimatta kävimme eilen torstaina isäni mökillä. Ei otettu koiraa mukaan, kun ei olla vieläkään laitettu sitä punkki-tököttiä sille. Ja ai että mä vihaan punkkeja!!! YÖK, ne on niiiiiin ällöttäviä, kuvottavia. En suostu niitä etsimään koirasta vaan murun on se tehtävä. Miesten hommia tollaiset ;) 

Mutta joo, mökillä siis käytiin ja oli ihan mukavaa vanhempien kanssa. Kesän itikka-kantakin oli jo herännyt ja se ei nyt niin kivaa ollut... Pikku-neidille ostin sellaista lasten itikkatököttiä ja ihan hyvin piti itikat loitolla. 


Tälläisiä kasvaa mökin tontin reunamilla, Kullero. Sanon aina kullervo :D Meinaa millään muistaa, että ihan vaan kullero se on. 


Kohta pitäisi lähteä sairaalalle viemään noita äidinmaitoja taas. Saa nähdä miten kauan sitä jaksaa luovuttaa. On siinä kuitenkin oma hommansa, kun joutuu pullot ja muut härpäkkeet keittää kerran päivässä. Siinä menee se tunti vähintään. Ja onhan siinä maidon pumppaamisessakin oma hommansa. Mutta tosiaan, sairaalalle pitäisi lähteä käpsyttelee ja tokihan pikku-neiti just nyt nukahti. Ehtiihän tonne toki mennä, kunhan on ennen klo 15:sta vienyt maidot...

Aurinkoista viikonloppua kaikille! Ja onnea niille, jotka valmistuvat ammattiin tai ovat ylioppilaiksi lukeneet :)

3 kommenttia:

HootHoot kirjoitti...

Toivottavasti flunssa hellittää pian!

Hallatar kirjoitti...

Miekin toivon että flunssa katoaisi. =/ Oot ihana kun maitoa luovutat. <3

Jansku kirjoitti...

Sitkeä oli flunssa mutta onneksi viimein helpotti!