sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Lätkää ja viisuja

Mitäpä lauantaina... Rakas oli töissä aamuvuorossa, joten meillä pikkuneidin kanssa oli rento aamupäivä. Kävimme ulkona, meillä kun on tuo koirimus. Menimme koirien uimarannalle ja se olikin virhe!!! Meidän koirimus hyppäsi järveen uimaan!!! Ja sitä ei ole koskaan ennen tehnyt! Ja kun ranta on hienoa hiekkaa, oli koirimus pesua vajaa kun pääsimme takaisin kotiin.

Rakas tuli töistä juuri sopivasti katsomaan surkeaakin surkeampaa lätkämatsia. Voi pojat, eihän sitä kyllä edes odottanut mitään erikoista tämän vuoden joukkueelta. Että täytyy sanoa, yllätys tämä näinkin pitkälle meno oli! Sveitsi-USA -peli oli paljon mielenkiintoisempi ja hienoa oli tietysti Sveitsin voitto!

Lätkämatsien jälkeen katseltiin Euroviisut. Noh, Suomen esityksen jälkeen kävimme saunassa. Ja nyt vasta näin Kristan esityksen ekan kerran! Luulen, että olis voinut saada enemmän pisteitä ilman sitä tyttö-pusua. Pikkaisen naurettavaa ehkä... Mutta joo, ei Euroviisut oo enää sama juttu kuin 80-luvulla ja sitä ennen. Puolet lauluista on ihme huutamista ja kirkumista, loput on balladeja ja kauniita ihmisiä. Ja mahdollisimman vähän vaatetusta tietty! Niillä kyllä pärjää, ihan sama millainen laulu on. Tanskan voittobiisistä ei jäänyt mitään mieleen :(  Nätti, vähän ujohkon oloinen laulaja-tyttö. Siinä se.

En muuten tiedä mikä tätä bloggeria vaivaa. En saa kuvia lisättyä tänne ollenkaan :(  Pöh ja höh. Täytyy kokeilla eri selaimella, vaikuttaako asiaan.

Mutta nyt sunnuntain viettoon. Neiti känisee sitterissä, haluaa syliin. On sellainen sylivauva että :)

Ei kommentteja: