perjantai 17. toukokuuta 2013

Perjantai perjantai...

Meillä ei ole tänään herkkupäivä, koska ei ole Suomen peliä. Eilen katsoin miestäni ja mietin, että onneksi pelit loppuvat kohta! Hänelle on vatsakumpua syntynyt aika kiitettävästi :D Ja siis alkoholista se ei todellakaan johdu. Meillä on ollut kisaeväinä sipsipussi, karkkia ja limua... Huh, oma paino on onneksi pysynyt samana koko ajan, mutta miehellä on paino noussut pikkasen liikaa. Hän jo yksi päivä vitsaili, että voisin sanoa hälle: "Rakas, sinusta on tullut pullukka!" No, mulla ei ole varaa sanoa. On nimittäin itselläni ylipainoa sen verran paljon.

Paino on kyllä ihmeellinen asia. Joko sitä on arvostelijoiden mielestä liikaa tai liian vähän. Itsekin ylipainoisena arvostelen itseäni painavampia ihmisiä. Mikä oikeus mulla on arvostella muita? Tuoko se jotenkin tyydytystä itselleni, kun näen mua painavampia ihmisiä?!? Itse olen "parhaimmillani" painanut 127 kiloa! SE on PALJON!!! Ennen raskautta painoin 106 kiloa ja raskauden lopussa 111 kiloa. Nyt 2 kuukautta synnytyksen jälkeen painan 99,5 kiloa. Enkä siis ole laihduttanut, todellakaan. Suurin osa painosta jäi laitokselle (102 kg sieltä lähtiessä) ja loput lähtenyt tässä imettämisen yhteydessä. Varmasti olisi paino vieläkin alhaisempi jos en noita herkkuja söisi Suomen pelipäivinä :D  Huh, miten saan sitten itseni ruotuun ensi maanantaista alkaen... Tiukkaa itsekuria vaan. Paha, kun kesä lähenee ja nytkin on ollut ihania päiviä. Kesän herkku: jäätelö. Kaksi suosikkimakua on jo löytynyt! Valion fazerina-jäätelö ja Ingmanin mascarpone-sitruuna-lime. NAMNAM molemmat!

Tänään oli vauvan 2 kk neuvola. Kasvu hyvää ja tasaista. Lääkäri kirjoitti neuvolakorttiin: "Hymyilevä ja vastavuoroisesti seurusteleva tyttö." Niin, neitihän jokeltelee täyttä päätä. Ja hyvin vaativa neiti, pitäisi seurustella jatkuvasti hänen kanssaan <3   Neuvolassa sai myös Rota-rokotteen suun kautta. Päivällä sitten olikin yhtä kitinää ja narinaa, selvästi otti vatsasta. Ei paljoa nukkunut päivällä. Jospa sitten yön nukkuisi...


Tähän yritin ladata kuvaa, mutta ei jostain syystä onnistunut. Kokeillaan myöhemmin uudelleen :)










Ei kommentteja: