keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Kaikenlaista ja ei oikeastaan mitään

Arki soljuilee päivästä toiseen liki samanlaisena. Yhtenä päivänä kävin "shoppailemassa", ostin kukkia parvekkeelle. Niin ja mansikka- että tomaattiamppelit tuli ostettua. Mansikka mulle ja tomaatti murulle.

Viikonloppuna murun poika oli meillä torstaista sunnuntaihin. Aika meni hyvin ja ei ollut mitään ongelmia. Pojan äiti ei aina tule poikansa kanssa toimeen. Noh, teini-ikäinen ja 3 siskoa+äiti saman katon alla, niin ymmärrän poikaa jos välillä ketuttaa asua kotona. Ruokana kun on aina sitä mitä siskot haluaa. Noh, meillä sai syödä just sitä  mitä minä tein. Toki kysyin, mitä haluaisi syödä mutta ei ollut mitään erityisiä toivomuksia. Äitinsä kysyi sitten multa että miten meni viikonloppu,  vastasin että hyvin ja poikahan on oikein kohtelias. Äidin vastaus oli, että niinhän se osaa vieraiden luona käyttäytyä. Eipä tuo aina ole meilläkään käyttäytynyt mutta hei! Niin metsä vastaa kuin sinne huudetaan! Olen sitä mieltä, että teinien kanssa tulee hyvin toimeen, kun aikuinen kuuntelee sitä teiniä eikä itsepintaisesti pidä kiinni vain ja ainoastaan omista mielipiteistään. Murun eksä sanoi jo kerran että poika voi muuttaa isänsä luo koska hän ei enää jaksa taistella asioista pojan kanssa. Mun puolesta voi muuttaa milloin tahansa. Ei mitään ongelmaa. Huumorintajuinen poika ja juttelee mun ja isänsä kanssa ihan normaalisti vaikka ei nytkään saanut periksi yhdessä haluamassaan asiassa. Siitä ei vain tarvitse ruveta riitelemään, kun perustelee asiat tarpeeksi hyvin. Toki helppohan sitä on näin sanoa, ainahan nää teinien kanssa ei mee ihan niin kuin oppikirjoissa ;)

Viikonlopun ohjelma ei ollut mitään erikoista. Aina etä-vanhemmat luovat itselleen paineita siitä, että lapsilla on hauskaa viikonlopun aikana. Paljon on tutuissa tälläisiä "suorittajia". Ihan samaa arkea se on ainakin meillä vaikka oltais omana perheenä tai onko jomman kumman lapsia meillä. Tänä viikonloppuna oli vuorossa ravit päivällä ja siellä oli oikein kivaa. Poikakin oli kiinnostunut ja kyseli kaikkea. Vastailin mitä osasin ja isänsä sitten täydensi. Illalla katseltiin mässyjen kanssa joku fudis-peli, olikohan joku finaali. En jaksa innostua aina tosta fudiksesta mutta kyllä sitä katselee :) Paitsi suomalaista potkupalloilua ei jaksa ;) Kun ei ne pärjää ulkomailla. Joo, pitäis olla optimisti, mutta pessimisti ei pety!!!


Tällä alkaneella viikolla ei ole vielä oikeastaan kerennyt tapahtua mitään erikoista. Huomenna näen vanhaa luokkakaveria ja lauantaina mennään murun kanssa lavatansseihin!!! Äiti eli mummi tulee hoitamaan pikkuneitiä :)

Ai niin!!! Perjantaina oli "tilipäivä" mulla ja ostettiin pakastin! Sellainen pikkuinen, 98 litran. Riittää meille ihan hyvin ainakin alkuun. Maksoikin vain 180 euroa tarjouksessa, Upo-merkkinen. Nyt saan sitten marjoja pakkaseen talveksi :)


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Näytät tulevan hyvin juttuun puolisosi lasten kanssa. Tulevatko omatkin lapsesi yhtä hyvin toimeen miehesi kanssa ?

Jansku kirjoitti...

Hups!
Nyt vasta huomasin kommentin ja kysymyksen!
Omasta mielestäni mun lapset tulevat hyvin toimeen mieheni kanssa. Varsinkin poistu :) Tytär tietysti on varautuneempi, murrosiässä kun on.